Anja Praat

 

financieel
secretarieel
APT-Administraties

APT-at-work
’t Skuitje 61
1747 TN Tuitjenhorn
M 06-22900655
F: 0226-393868
BTW: NL002063303B26
E-MAIL
Disclaimer

financiële en secretariële dienstverlening

Mag ik mij aan u voorstellen

Mijn naam is Anja Praat en ben van geboortejaar 1966. Mijn initialen A. PraaT zijn gebruikt voor de bedrijfsnaam APT-at-work. Mijn bedrijf is gevestigd aan huis in Tuitjenhorn – gemeente Schagen. In juli 2008 ben ik een eigen bedrijf gestart in financiële en secretariële dienstverlening.  

Tientallen jaren ervaring...

2008 – nu: Start in deeltijd en vanaf augustus 2012 volledig eigen bedrijf APT-at-work.  In 2014 is er een nieuw kantoor aan het woonhuis toegevoegd. Voor  ervaringen van opdrachtgevers verwijs ik u naar mijn referenties

2008 – 2012: deels eigen bedrijf  en deels werkzaam op de financiële administratie van een huisartsenpost. Werkzaamheden HAP in hoofdzaak: beheer kassen, factureren (ook ervaring ‘in-bulk’ declareren aan een factoringmaatschappij), controle en incasso en verdere boekhouding inclusief kwartaalafsluitingen etc.

1990 – 2008: bijna 18 jaar gewerkt bij een architectenbureau in Alkmaar. Gestart als allrounder, office manager / directiesecretaresse. Het mede helpen opzetten van een nevenvestiging. Vanaf 2000 alle financiële zaken voor de drie werkmaatschappijen en tevens samen met de directie coördinatie van personeelszaken, werkzaamheden calculatie en honoraria (opdrachten voor het bureau zelf corrigeren en redigeren) en de daaruit voortvloeiende budgetten binnen de organisatie. Tevens ervaring opgedaan in administratieve gedeelte van kopersbegeleiding. Het verzorgen van projectadministratie voor vele projecten in uitvoering vanaf de aanneemovereenkomsten tot aan eindopleveringen inclusief controle meer- en minderwerken.  Anja Konijn - Praat.

1986 – 1990: bijna 5 jaar gewerkt bij een groenteverwerkende handelsonderneming in Warmenhuizen in de functie deels secretaresse deels invalster hoofd verkoop.

Voorts altijd meegewerkt in de ondernemingen van mijn ouders.

Opleiding

Diverse boekhoudkundige, administratieve en secretariële opleidingen.

Specifiek: Public Relations en Voorlichting en aanbesteden van Nederlandse Overheidsopdrachten.

Kortom… voor kleinere bedrijven moet zo'n allrounder als ik een aanwinst zijn. Weet de weg te bewandelen bij langdurig zieken en reintegratie. Weet uit een contract de juridisch zwakke punten te halen en is gewend om in contact met een advocaat deze door te spreken en oplossingen aan te dragen. Maar verder gewoon een harde werker.